+36-30/521-3232 drlevayendre@gmail.com

Válóperes ügyvéd árak

Házassága megromlott? Váláson gondolkozik?

Házasság felbontására 2 féleképpen kerülhet sor: Közös megegyezéssel azaz a bontóokok feltárása nélkül, vagy a Bíróság bizonyításos eljárást folytat le azokban a kérdésekben amikben nem tud megállapodás születni.

Ügyvédi irodámban, Szeged belvárosában, kellemes környezetben, előzetes bejelentkezés alapján várom a meglévő és leendő ügyfeleimet. Forduljon hozzám bizalommal házasság felbontásával, házastársi közös vagyon megosztásával, gyermekelhelyezéssel kapcsolatban.

Ügyvédi díjak

Az ügyvédi munkadíj mindig szabad megállapodás tárgyát képezi, hiszen mértéke jellemzően attól függ, hogy az ügy mennyire összetett, illetve, hogy mekkora az ügylet tárgyának az értéke, és ehhez milyen mértékű ügyvédi felelősség társul.
Kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy ügyfeleim részére mindig több megoldást is felkínáljak, hogy mindenki a számára legjobb és leggazdaságosabb jogi megoldást választhassa.

Amennyiben ügyvédi segítségre van szüksége, a szakterületeimről itt tájékozódhat.

Házasság felbontása esetén

Házasság felbontás esetén teljeskörű ügyvédi szolgáltatást kínálok ügyfeleimnek. A perest eljárást megelőzően jogi tanácsadás keretében tájékoztatást adok a bontóper menetéről, az eljárás során felmerülő jogokról és kötelezettségekről.

Vállalom a keresetlevél megírását, benyújtását a Bíróság felé, emellett képviselem ügyfeleimet minden peres és peren kívüli egyeztetésben.

Fontos tisztázni, hogy 2018 óta a vagyonmegosztást és a házasság felbontását nem lehet egy perben tárgyalni. Minden eset különböző, ezért is fontos számomra, hogy ügyfeleimet tájékoztassam a jogaikről, lehetőségeikről.

Válóperes ügyvéd

Válóperhez kapcsolódó egyéb szolgáltatásaim

Házastársi közös vagyon megosztása

2018. január 1-e óta a házastársi közös vagyon megosztását a házasság felbontása iránti peres eljárással együtt, egy eljáráson belül nem lehet megindítani. Elsődlegesen a felek peren kívüli eljárás során próbálják megosztani a közös vagyont, amennyiben ez sikertelen, akkor peres eljárást kell indítani a Bíróságon.

Gyermekelhelyezés, gyermektartás

A házasság vagy az életközösség megszünése utána a kiskorú gyermekek elhelyezése a szülők közös döntésén alapszik. Viszont ha nem sikerül közös nevezőre jutniuk, akkor a bíróság dönt a gyermekek elhelyezéséről figyelembe véve azok érdekeit. Ilyen esetekben szüksége lehet egy ügyvédre aki végigkíséri és segít az ügy lezárásáig.

Házasság felbontása

Házasság felbontására 2 féleképpen kerülhet sor: Közös megegyezéssel azaz a bontóokok feltárása nélkül, vagy a Bíróság bizonyítást folytat le azon járulékos kérdések terén, amikben nem születik megállapodás.

Peres és peren kívüli eljárásokban képviselet

Eddigi ügyvédi munkám során kiemelt figyelmet szentelek a családjognak. Tudom, hogy az ügyfeleim sokszor a legnehezebb időszakukat élik át egy ilyen eljárás során, így lényeges számomra, hogy minden jogi támogatást megadjak számukra és hogy bármikor fordulhatnak hozzám. Minden eset különböző, ezért is fontos számomra, hogy ügyfeleimet tájékoztassam a jogaikről, lehetőségeikről az adott ügyben.

Jogi tanácsadásra van szüksége?

Amennyiben szeretne jogi tanácsot kérni, kérem töltse ki az alábbi űrlapot. Az üzenetekre 24 órán belül válaszolok.
Tájékoztatom, hogy emailben és telefonon kizárólag általános tájékoztatásra és időpontegyeztetésre van lehetőség.
Részletes tájékoztatást egy-egy ügyről személyes, jogi tanácsadás keretében tudok adni, ahol a megtudott információk alapján
tájékoztatom Önt a legjobb megoldásról.

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.