+36-30/521-3232 drlevayendre@gmail.com

Büntetőjogi ügyvéd Szeged

Mikor van szüksége büntetőjogászra?

Amennyiben Önnel szemben büntetőügy indul, abban az esetben mihamarabb keressen fel egy büntetőjogászt. Egy büntető ügyekben jártas ügyvéd tájékoztatja Önt a jogairól és kötelezettségeiről, a büntető ügy valamennyi szakaszában ellátja a védelmet.

Több éves tapasztalataim szerint büntetőügy megindítása elején érdemes minél hamarabb felkeresni egy ügyvédet. Sok esetben előfordult hogy mire az ügyfél megkeres addigra már vallomás is született az ügyben. Már a vallomástétel előtt szükséges egy védőügyvéd aki képviseli az Ön jogait.

Ügyvédi irodámban, Szeged belvárosában, kellemes környezetben, előzetes bejelentkezés alapján várom a meglévő
és leendő ügyfeleimet. Forduljon hozzám bizalommal!

Büntetőjogi ügyvéd Szeged

Mi a teendője ha már kiválasztotta a védőügyvédjét?

Amennyiben felveszi velem a kapcsolatot, átbeszéljük az üggyel kapcsolatos részleteket. Tájékoztatom Önöket az üggyel kapcsolatos jogaikról, kötelezettségeikről és megbeszéljük az eljárás folytatását.

 A büntető ügyvéd feladata

Számomra elsődleges, hogy a büntető eljárás valamennyi szakaszában teljeskörű segítséget nyújtsak ügyfeleimnek. A büntetőügyek többsége hosszútávú, akár több hónapig, évig is eltarthat. Ennek fényében elengedhetetlen a kölcsönös bizalom.

Hogyan zajlik a konzultáció?

Jogi tanácsadás egy kötetlen beszélgetés, ahol szigorú ügyvédi titoktartás mellett feltárhatja az ügy részleteit. A megbízás létrejöttétől függetlenül az irodámban elhangzott információk ügyvédi titoknak minősülnek. Bármilyen ügyben lényeges számomra a kölcsönös bizalom.
Lehetősége van személyes vagy online konzultációra. Amennyiben létrejön a megbízás akkor szükségem lesz az ügyre vonatkozó összes iratra.

Problémája van és jogi tanácsadásra lenne szüksége?

Kérjen időpontot vagy írjon üzenetet és egy jogi tanácsadás keretében tájékoztatom Önt a tényekről és a lehetőségekről.
Az üzenetekre 24 órán belül válaszolok.