+36-30/521-3232 drlevayendre@gmail.com

Büntetőjogi ügyvéd Szeged

Mikor van szüksége büntetőjogászra?

Amennyiben bűncselekmény elkövetésével vádolják, akkor mihamarabb keressen fel egy büntetőjogászt, mert minden jogi háttértudás nélkül hamar csapdába kerülhet és ez befolyásolhatja az ügy kimenetlét. Egy büntetőjogász tájékoztatja hogy milyen jogai és kötelezettségei vannak az eljárás során.

Több éves tapasztalataim szerint érdemes minél hamarabb felkeresni egy ügyvédet, amennyiben a gyanú felmerül. Sok esetben előfordult hogy mire az ügyfél megkeres addigra már vallomás is született az ügyben. Már a vallomástétel előtt szükséges egy védőügyvéd aki képviseli az Ön jogait.

Ügyvédi irodámban, Szeged belvárosában, kellemes környezetben, előzetes bejelentkezés alapján várom a meglévő
és leendő ügyfeleimet. Forduljon hozzám bizalommal!

Mi a teendője ha már kiválasztotta a védőügyvédjét?

Amennyiben felveszik velem a kapcsolatot, átbeszéljük az üggyel kapcsolatos részleteket. Tájékoztatom Önöket a jogaikról, lehetősgeikről és az ügyre vonatkozó esélyekről. Ehhez szükségem van az ügyre vonatkozó összes iratra.

 A büntető ügyvéd feladata

Számomra lényeges, hogy egy büntetőjogász az egész ügy során segítséget nyújtson az ügyfélnek. Ide tartozik a folyamatos kapcsolattartás, és jogi tájékoztatás. A büntetőügyek többsége hosszútávú, akár több évig is eltarthatnak. Ennek fényében elengedhetetlen a kölcsönös bizalom.

Hogyan zajlik a konzultáció?

Jogi tanácsadás egy kötetlen beszélgetés, ahol szigorú ügyvédi titoktartás mellett feltárhatja az ügy részleteit. A megbízás létrejöttétől függetlenül az irodámban elhangzott információk ügyvédi titoknak minősülnek. Bármilyen ügyben lényeges számomra a kölcsönös bizalom.
Lehetősége van személyes vagy online konzultációra. Amennyiben létrejön a megbízás akkor szükségem lesz az ügyre vonatkozó összes iratra.

Problémája van és jogi tanácsadásra lenne szüksége?

Kérjen időpontot vagy írjon üzenetet és egy jogi tanácsadás keretében tájékoztatom Önt a tényekről és a lehetőségekről.
Az üzenetekre 24 órán belül válaszolok.